Kaavojen digitointi & sarjonta — kaavat paperilta koneelle

Kaavojen digitointi & sarjonta

-palvelu

Millintarkka paperisten kaavojen digitointi ja sarjonta nykyaikaisella Grafis CAD V12 -kaavoitusohjelmalla. Kaaret ja linjat toistuvat digitaalisessa kaavassa samanlaisena kuin paperisessa, sillä pisteiden lisäksi digitoin myös kaaret ja linjat suoraan kaavasta. Tiedostomuotona digitaalisille kaavoille on laajasti käytetyt ja yhteensopivat DFX-AAMA ja DFX-ASTM.

Digitoidut kaavat on mahdollista sarjoa säännön mukaan tai mittataulukkopohjaisesti. Sarjonta sarjontasäännön mukaan on usein toiveena, kun asiakas haluaa itse määritellä sarjonnan. Muussa tapauksessa perustan sarjonnan suoraan tuotteen mittataulukkoon, asiakkaan toimittamaan tai itse tehtyyn.

Mittataulukkopohjaisessa sarjonnassa väljyys ja poisto (negatiivinen väljyys) huomioidaan tarkoitukseen parhaiten sopivalla tavalla, mikä auttaa säilyttämään vaatteen mallin mahdollisimman samankaltaisena koosta ja tuotteesta toiseen. On tietysti hyvä arvioida myös mallin sarjoutuvuutta ja sen mukaan tehdä pieniä muutoksia esimerkiksi sisälinjojen paikkoihin.

Tarvitsetko lisätietoa palvelusta? Olethan yhteydessä! Palvelun tarkempi sisältö sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.


Pyydä tarjous

tai info@torreal.fi