Vaatteen takaisinmallinnus – vaate atomeiksi

Vaatteen takaisinmallinnus

-palvelu. Vain vartalon myötäiset mallit.

Haluatko toistaa olemassa olevan vaatteen hyvän istuvuuden? Takaisinmallintamalla haluamasi vartalonmyötäisen tuotteen on mahdollista päätellä miltä sen luoma paine tuntuu puettuna ja millaiset toleranssit sillä on. Osa menetelmästä perustuu materiaalin pintajännityksen laskentaan, joten palvelu sellaisenaan on vain vartalonmyötäisille vaatteille. Väljempien vaatteiden tapauksissa ei tällaisilla laskutoimituksilla ole merkitystä.

Palvelu on verrattavissa alalla yleisesti käytettyyn menetelmään päätellä mittoja olemassa olevasta tuotteesta, mutta on lähtökohtaisesti tarkempi vartalonmyötäisille vaatteille; Sen sijaan että kiinnittäisi huomiota tuotteen mittoihin yksinomaan, on kannattavampaa selvittää, millainen vaikutus mitoilla on käyttäjään joustavan materiaalin välityksellä. Lopputuloksena saadun tiedon tarkkuus on tietysti riippuvainen tuotteen tarkemmista ominaisuuksista ja saatua tietoa tulee pitää viitteellisenä.

Tarvitsetko lisätietoa palvelusta? Olethan yhteydessä! Palvelujen tarkempi sisältö sovitaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan.


Pyydä tarjous

tai info@torreal.fi